Direktlänk till inlägg 6 oktober 2009

Hösten närmar sig

Av Anders - 6 oktober 2009 17:37

Då börjar hösten verkligen ta över från sensommaren. Nu är det nig slut på grillningar och sitande på uteserveringar. Nu kommer istället mysiga hemmakvällar och biobesök att ta över. fortfarande kan man nog få sig en och annan skön promenad i solskenet. För solen har fortfarande förmågan att värma, vilket den snart slutar med. Så man får passa på att njuta av det.


Höst har ju sedan man gick i skolan alltid betytt nystart på något sätt. Det har man nog med sig även in i vuxen ålder. Det är på hösten man börjar planera vad som ska hända de kommande 365 dagarna. Man tar hand om sig själv. Kanske genom att hitta någon form av friskvård som man gillar.


Snart är det sommar igen. :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - Onsdag 12 sept 12:56


   Få weekendstäder är så lätta att upptäcka och utforska som Amsterdam. Staden är platt och det funkar utmärkt att ta sig runt såväl till fots som till cykel. Och när det blir för långt att gå eller cykla finns såväl bussar som spårvagn.   Mån...

Av Anders - Tisdag 14 aug 19:02

Har du funderingar på att åka till Milano? Då följer här lite tips på restauranger och hotell.   Först lite tips på ställen att äta.   La Prosciutteria Milano Brera Ett himmelrike för dig som gillar ost och chark.   Piz Bästa pizzan i...

Av Anders - Söndag 28 jan 16:49

Så du börjar bli sugen på en weekendresa någonstans? Här kommer några tips på städer att åka till. Det som jag tycker r viktigt när man väljer en stad att åka till är att man funderar på vad man vill ha ut av sin långhelg samt att det går direktflyg ...

Av Anders - Tisdag 16 jan 11:11

Ett larm som håller koll på om ens bebis andas som det ska. Om ingen andningsrörelse upptäcks under 15 sekunder vibrerar larmet för att försöka få igång andningsrörelsen hos barnet. Om andningen inte har kommit igång 5 sekunder efter att vibrationern...

Av Anders - 1 december 2017 11:12


  Wien, den charmiga huvudstaden i Österrike, är en stad i förvandling. Här möts du av en mix av gammalt och nytt vilket gör Wien till ett besöksmål som definitivt ger mersmak. Wien grundades omkring 500 f.kr och var tidigare en huvudstad i kejsar...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ andbjo med Blogkeen
Följ andbjo med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se